Jak umístit polštáře na postel

Postel je středem pozornosti v ložinici a proto je nutné zvolit dobrou dekoraci, která vytvoří harmonii mezi všemi prvky. Kromě lůžkovin jsou nejdůležitějším prvkem pro zdobení postele polštáře a v tomto případě doporučujeme použít personalizované polštáře. V závislosti na velikosti postele budete potřebovat více nebo méně polštářů. U lůžek širokých 1,50 m je ideální je nepřeplnit a zvolit maximálně čtyři polštáře.

V případě pochybností, kdy je postel větší, kde je hranice? Nedoporučujeme dávat více než šest polštářů, protože je to nepohodlné a nadměrné. Zde je naše oblíbené pořadí, v jakém je můžete zařadit:

  • První řada: nejprve umístěte polštáře, které budou sloužit jako opora a základ pro ostatní dekorace, které budou následovat.
  • Druhá řada: na polštáře položte dva velké čtvercové polštáře. Vyberte si koženkový polštář o rozměrech 50x50 cm nebo polštáře o rozměrech 55x55 cm z polyesteru, saténu nebo panamy. Pokud jde o personalizaci, zvolte odstíny a textury podobné barvám přehozu nebo barvám samotného pokoje.
  • Třetí řada: aby se na sebe nehromadily, je vhodnější měnit velikosti i tvary. Z tohoto důvodu nyní volíme obdélníkové o něco menší velikosti. Stále můžete použít stejné barvy jako u druhého modelu, ale tentokrát například ve světlejších tónech. Měňte tóny chromatické stupnice tak, aby vizuální dojem byl originální, ale ne křiklavý.
  • Čtvrtá řada: podle našeho rozvržení by to měla být poslední řáda, ale vždy můžete přidat ještě jednu. V takovém případě dáme přednost menším modelům nebo modelům s jiným tvarem: například kulatému modelu nebo modelu srdce. Právě poslední dvě jmenované budou nejvíce vyčnívat, proto si vyberte tu nejlepší personalizaci. Zde můžete být mnohem kreativnější a uvést například své iniciály nebo hezkou frázi.
Zdroj: El Mueble

Zdroj: El Mueble

Toto je náš návrh, ale můžete vytvořit libovolnou kombinaci s našimi různými modely. Můžete si také hodně pohrát s personalizací, takže výsledek bude jedinečný a originální. Začněte si vytvářet vlastní a nechte svou postel mluvit sama za sebe.

Navrhněte si nyní svůj osobní polštář