Jak označit oblečení potomka do školky

Jak složité je být mámou nebo tátou! Děti nám přinášejí nesmírnou radost a jsou světlem našich životů, ale musíte si přiznat, že být rodičem je práce na plný úvazek. Když k tomu připočteme, že se chystají do školky, je stres ještě větší!

Děti potřebují denně nekonečné množství výrobků: plenky, bodýčka, bryndáky... a navíc musíme mít vždy u sebe čistou výměnu (nebo dvě) všeho, co potřebujeme, kdyby se ušpinilo (což se obvykle stává). Stručně řečeno: nakonec, ať už je to v tašce na procházku, když se chystáme na výlet nebo jen na pár hodin na návštěvu, vždy si s sebou bereme dvakrát tolik oblečení "pro jistotu".

Dětské body

Dětské body


Ke všem věcem, které budeme muset nakoupit a připravit pro krále nebo královnu domu, aby byly připraveny na první den školky (se všemi úzkostmi, které s sebou nese nutnost se s nimi poprvé na několik hodin rozloučit), se přidává úkol označit každou z těchto věcí, aby se neztratily nebo nezaměnily s věcmi jejich spolužáků. Problém nastává, když z důvodů, které jsme právě zmínili, musíme identifikovat také úplně všechno jejich oblečení: bundy, kabáty, trička, kalhoty... Označovat je jedno po druhém, psát ručně jejich jména a příjmení se zdá být nekonečným úkolem.

Razítko na oblečení

Razítko na oblečení


Zjednodušte proces označování oblečení vašeho dítěte

Pro urychlení procesu jsou námi nabízená personalizovaná razítka na oblečení opravdu praktickým nápadem- pořiďte si je a ušetřete spoustu času!

Můžete si vybrat například fotku, která se zobrazí vedle jména. Ani personál školky tak nebude mít pochybnosti o tom, co patří vašemu dítěti a co ne. Pokud vás nápad s fotografií nepřesvědčil, máte ještě jednu možnost: jméno svého drobečka můžete doplnit motivem, který má rád (zvířátka, superhrdinové...). Díky tomu budou schopny samy identifikovat své věci, aniž by musely umět číst, a navíc to bude vypadat roztomile a originálně!

Naše razítka jsou nejen plně přizpůsobitelná, ale jsou k dispozici ve dvou velikostech a dvou různých tvarech, aby vyhovovala všem potřebám a vkusu. na co ještě čekáte, abyste si je mohli pořídit?