Jak vyzdobit jednoduše a levně kuchyň

Toužíte po změně ve své kuchyni, ale nemáte na to rozpočet? Díky těmto tipům na dekorace můžete své kuchyni dopřát jedinečnou proměnu, aniž byste přišli o peníze. Nenechte si ujít návod na jednoduchou a levnou výzdobu kuchyně.

Kuchyně je jednou z místností v domě, kde trávíme nejvíce času. Každé ráno tam začíná život každé rodiny: snídaně, káva, příprava jídla a loučení.

Pokud potřebujete změnu, ale máte velmi malý rozpočet, určitě se vám budou líbit tyto nápady na výzdobu kuchyně s omezeným rozpočtem.

Nápady na výzdobu kuchyňských stěn

Jakákoli stěna s volným prostorem v kuchyni se může stát prázdným plátnem, na kterém můžete prozkoumat a popustit uzdu své fantazii. Bude to ideální prostor, který dodá vaší kuchyni požadovaný osobní ráz.

Dekorativní vinyly pro kuchyně

Jsou skvělou volbou jak pro stěnu, tak pro samotný nábytek. Existuje nepřeberné množství modelů a velikostí, takže si budete moci vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vaší kuchyni a vašemu vkusu.

Milujeme dekorativní vinyly s motivačními frázemi, které si můžete každé ráno přečíst a načerpat energii.

Dekorativní obrázky do kuchyně

Obrazy nikdy nevyjdou z módy. Jakákoli místnost v domě je vhodným místem pro výzdobu vlastními obrazy nebo fotoplátny.

Stejně jako u vinylů můžete začít frází nebo designem, který se vám líbí. Můžete je dokonce kombinovat a vytvořit nástěnnou malbu s oblíbenými fotografiemi a texty.

Jedním z nápadů, které milujeme, jsou personalizované PrinTiles, samolepicí obrázky, které můžete nalepit a sundat tolikrát, kolikrát chcete, aniž byste museli vrtat díry do stěn, což je ideální pro ty, kteří rádi mění výzdobu každou chvíli!

Rostliny pro výzdobu kuchyně

Zde se všichni shodneme. Rostliny jsou okrasným prvkem v každé místnosti v domě. A kuchyně není výjimkou.

Drobné rostliny jako dekorace do kuchyně jsou ideální volbou, která dodá místnosti svěží a barevný vzduch. Bylo také prokázáno, že snižují stres, a věděli jste, že rostliny pomáhají čistit vzduch od možných toxinů? Nejlepší jsou aloe vera nebo kaktusy.

Tip navíc! Využijte toho a vyzdobte si kuchyň aromatickými rostlinami. Kromě toho, že kuchyni dodají barevný nádech, je můžete použít i při vaření. Dokonalé koření pro vaše pokrmy.

Personalizované magnety na lednici

Kdo říká, že lednička nemůže být ozdobená? Výlet, rodinné fotografie nebo obrázek příbuzných, kteří jsou daleko, cokoli, co dodá kuchyni osobní nádech.


Každý člověk má svůj příběh. Vyprávějte ten váš na vašich oblíbených fotografiích, nápisech nebo obrázcích. Nyní můžete všechny své nápady zachytit na fantastických personalizovaných magnetkách a překvapit své hosty.