Tři nápady na kreativní svatební oznámení

Říká se, že první dojem je nejdůležitější, a částečně to je pravda. Totéž platí i pro přípravu svatby. Dbát na drobné detaily je základem pro lepší dojem. A jaký je ten první dojem? Když rozdáváme svatební oznámení našim hostům. Už nemusíte zasílat typické pozvánky. Nyní je můžete inovovat a dát jim osobnější a odlišnější nádech. Zde je několik nápadů na originální svatební oznámení, kterými můžete zapůsobit na své hosty.

Životní výlet

Poslední výzva pro cestující! Přijeďte včas na tento odlet. Pokud chcete, aby vaše svatba byla dokonalým výletem, nejlepší je zvolit svatební oznámení s tímto motivem. K tomu budete potřebovat různé nápady, které vás budou inspirovat a odlišovat. Zde je několik tipů, které by vám mohly pomoci:


Dobrodruzi a cestovatelé si s tímto typem pozvánky určitě přijdou na své. Nezapomeňte, že jde o to, abyste při prvním nárazu způsobili větší překvapení.

Buďte kreativní": popusťte uzdu své fantazii

Ti nejkreativnější a nejšikovnější lidé mohou při této příležitosti ukázat, co umí. Zvolte umělečtější stránku a prezentujte ji jiným způsobem, ale mějte na paměti, co se na svatební oznámení píše: datum, místo, čas a jméno páru. Pokud chcete rozproudit svou tvůrčí šťávu, máme pro vás několik nápadů na svatební oznámení, které vám pomohou začít:

Personalizované puzzle: nejlepší způsob, jak získat interakci, je puzzle. Když si vyberete vaši fotografii s datumem svazku, budou ji muset sestavit kousek po kousku, aby získali údaje. Můžete ji doručit v malém sáčku nebo v pěkné obálce.


Balónek: pokud chcete vytvořit svatební oznámení, která budou zároveň trochu zábavná, zvolte balónek. Zvolte pěknou barvu balónku a přiložte k němu kartičku se jmény a údaji o události. Budou ji muset nafouknout, aby se dozvěděli všechny podrobnosti.

Pac-Man: vzpomínáte si, jak jste jako malí hráli o přestávce Pac-Mana? Tuto originální ruční práci si můžete vybrat jako pozvánku. Můžete si je vyrobit sami ručně z hezkého a příjemného papíru, nebo si je můžete koupit již hotové. Pak už je stačí jen sestavit a předat.

Film s vlastním scénářem

Světla na jevišti, hudba v pozadí a filmový polibek. Udělejte ze své svatby událost jako z červeného koberce a začněte s pozvánkami. Vezměte na vědomí tyto nápady, abyste měli dokonalý scénář:

Videa jako svatební oznámení mohou být také pěkným způsobem inovace. Mějte však na paměti čas, který vám zabere jeho výroba: natáčení, střih a dodání. Pokud vám nevadí čas, je to jedna z nejlepších možností, protože budete dělat něco jiného. Která je vaše oblíbená?