Nápady na dárek na dálku

Je těžké být daleko od někoho důležitého, nemít možnost ho obejmout, osobně si s ním promluvit nebo se mu jen podívat do tváře a porozumět mu pouhým pohledem. Vzdálenost by nám neměla bránit v tom, abychom mohli dát najevo, jak moc milujeme své přátele, rodinu nebo dokonce svého partnera.

Máte někoho blízkého daleko a rádi byste mu předali dárek, i když mu ho nemůžete předat osobně? Přinášíme vám několik nápadů, abyste mohli začít přemýšlet o tom, jak zkrátit kilometry, které vás dělí. Nezapomeňte, že dárek na dálku je nejlepší možností, jak cítit, že je vám daná osoba blízká.

Hrnek s dárkovou krabičkou

Hrnek s dárkovou krabičkou


Chceme, abyste se s těmito lidmi cítili blíže než kdy jindy, ať už jde o přátele, rodinu, partnera nebo jakoukoli jinou osobu, ke které chováte zvláštní náklonnost.

Ve společnosti Wanapix si můžete objednat jakýkoli z našich personalizovaných předmětů a poslat jej přímo příjemci, aniž byste museli opustit pohovku. Aniž by obdarovaný věděl, kolik vás jeho dárek stál, protože k objednávce nikdy nepřikládáme faktury ani účtenky. S klidem a jistotou, že se jim bude líbit.

Tři návrhy na ideální dárek na dálku

Zde jsou tři návrhy, o kterých víme, že budou samy o sobě hitem.

Rohožka s vlastním potiskem

Rohožka s vlastním potiskem


Jednou z nejoblíbenějších položek na našich webových stránkách jsou personalizované rohožky, můžete vytvořit rohožku pro rodinu osoby, které ji hodláte darovat, bez ohledu na to, kolik má součástí, ať už je to jen jedna osoba nebo 5 osob a pes, jsme si jisti, že pro ně máme perfektní rohožku. Můžete si vybrat některý z designů, které máme k dispozici, nebo si ji přizpůsobit podle svého vkusu, od začátku. Jsme si jisti, že se všem bude líbit!

Lampička s fotkou

Lampička s fotkou


Další možností, která je podle nás jasným hitem, je 3D lampa. Tyto personalizované lampy jsou velmi originálním a zábavným dekorativním prvkem a jsou ideálním dárkem pro každou příležitost, ať už jsou to Vánoce, Den matek, Den otců, Valentýn atd. Ozdobte domov své oblíbené osoby touto trojrozměrnou lampou.

Fotky jsou vždycky hitem, a pokud chcete, aby si váš dárek mohl vzít kamkoli s sebou, je to ideální dárek - přívěsek na klíče s fotkou. Jedná se o přívěsek na klíče ve tvaru fotografického filmu, který si můžete personalizovat až 10 fotografiemi. Představte si, že pošlete tento přívěsek na klíče své nejlepší kamarádce, která žije daleko, s vašimi fotografiemi od dětství až po současnost, slzy dojetí jsou zaručeny.

Klíčenka fotografický film

Klíčenka fotografický film


Narozeninové dárky na dálku

Jsou lidé, kteří své narozeniny slaví se stejným nadšením jako v dětství, a jiní, kteří je neprožívají s takovým nadšením, protože neradi dospívají, ale... Kdo by nerad dostal dárek k narozeninám?

Na našich webových stránkách najdete více než 1000 položek, které si můžete přizpůsobit podle svých představ, abyste mohli překvapit výjimečnou osobu daleko od vás.

Přizpůsobené přání

Přizpůsobené přání


A pokud hledáte jednodušší dárek, detail, který nevyžaduje velké ekonomické úsilí, můžete také poslat personalizované přání, stačí si rozmyslet, co chcete napsat, a přizpůsobit každou stranu papíru podle svých představ. Emotivní a osobní věta bude mít vždy úspěch, který příjemce nadchne.

Tato personalizovaná přáníčka můžete také přidat k některému z balíčků, aby věděli, kdo jim dárek poslal. Rozhodli jste se darovat personalizovanou rohožku, ale chcete, aby věděli, kdo jim dárek poslal? Vyberte si některou z našich karet, přizpůsobte ji hezkou frází a řekněte jim, jak moc je máte rádi, pomocí osobního dárku.

Vždy je vhodná doba na darování dárku na dálku.

Když k člověku nebo lidem cítíte náklonnost a lásku, nezáleží na vzdálenosti. Vždy je vhodná chvíle ukázat jim, jak jsou ve vašem životě důležití, osobním dárkem, i když je to na dálku.