Tipy na dárky pro novorozence kromě oblečení

Příchod miminka na svět je pro každou rodinu fantastickou zprávou, takže jak lépe oslavit narození než jedinečným dárkem? Ve společnosti Wanapix víme, jak důležitý je tento okamžik a zároveň jak složité může být vytvořit praktický dárek pro rodiče. Proto vám přinášíme několik nápadů, čím obdarovat novorozence kromě oblečení.


Dárky pro novorozence

Pokud hledáte užitečné dárky pro miminka, které jsou krásné a originální, doporučujeme nechat klasiku stranou.

Když přijde na svět dítě, existuje nekonečný seznam možných dárků pro rodiče: dětské oblečení, dudlíky, kousátka, hry. Ale kolik z těchto dárků bude skutečně užitečných? Odvažte se být jiní. Nenechte si ujít tyto čtyři nápady, jak dosáhnout úspěchu.

Pouzdro na pleny

Dárek, který se může stát nejlepším spojencem rodičů. S miminkem nikdy nevíte, kdy a kde budete potřebovat vyměnit plenku, takže pouzdra na plenky jsou velmi praktickým nápadem.

Pokud patříte k těm, kteří rádi zajdou ještě o krok dál, doporučujeme zvolit personalizované pouzdro na plenky s fotkami a jménem. Získáte tak nejen praktický dárek pro novorozence, ale bude také originální a jedinečný.

Personalizované dětské deky

Myslíme si, že dětské deky jsou jedním z klasických dárků k narození dítěte, ale abyste se odlišili, doporučujeme personalizované deky pro miminka se jménem nebo fotkou.

Na dětské deky můžete přidat libovolné jméno, design nebo fotografii, čímž se stanou jedinečným a osobním detailem.

Měkké fleecové deky jsou ideální pro mazlení a zahřátí dítěte v každém ročním období, zejména v chladnějších měsících. Bude to také dárek, který může dítě provázet po mnoho let a po celé generace.

Cestovní přebalovací podložka

Jasným příkladem praktického dárku pro novorozence je cestovní přebalovací podložka. Maminky a tatínkové si ji budou moci vzít všude s sebou a přebalit své dítě kdekoli velmi pohodlně.

Personalizované dětské bryndáky

Všichni víme, že první měsíce života dítěte jsou především o jídle a spánku. Proto si nedokážeme představit praktičtější dárek, než je bryndák se jménem dítěte.

Skvělé na dětských bryndáčcích je, že je můžete personalizovat jménem dítěte, jménem rodičů nebo dokonce jakoukoli fotografií či vtipnou frází.

Pokud chcete překvapit a být součástí tak výjimečného okamžiku, jakým je příchod miminka, nenechte si ujít naši sekci personalizovaných dárků pro miminko. Výběr originálních výrobků pro novorozence, s nimiž nenecháte nikoho lhostejným.